Количка : 0 продукт
Вашата количка е празна.

Филтър

Изчисти всички

Lanvin Eclat d`Arpege

Lanvin Eclat d`Arpege
Производител: Lanvin
 • Lanvin Eclat d`Arpege EDP 30 ml
  36,00 лв
  бр.
 • Lanvin Eclat d`Arpege EDP 50 ml
  46,00 лв
  бр.
 • Lanvin Eclat d`Arpege EDP 100 ml
  59,00 лв
  бр.
 • Lanvin Eclat d`Arpege EDP 100 ml без опаковка
  49,00 лв
  бр.

Описание

Ароматът Lanvin Eclat d`Arpege е бил лансиран през 2002 година по повод 75 годишнина от издаването на класическия аромат на парфюмерийна къща Lanvin – Arpege. Авторът на ароматната композиция е Албер Елбаз. Това е серия, която е по-свежа и млада от продължението на класическия аромат. Тя е създадена за младите и съвременни жени на възраст между 18 и 30 години. Това не означава, че тези рамки не могат да се заобиколят и аромата да подхожда красиво и на по-зряла жена.

 

Lanvin Eclat d`Arpege е лек и прозрачен като сутрешен изгрев, чист и нежен като капки роса. Благодарение на ненатрапчивостта си, той може да се използва във всяка ситуация и по всяко време на деня. Връхни нотки в ароматната мелодия са листата на лимон и люляк. След като бурята им отшуми те дават власт на сърцето на колекцията. То звучи с акордите на праскова, червен божур, листа от зелен чай, османтус и глиция. Сред базовите нотки на линията Lanvin Eclat d`Arpege ще усетите нежното звучене на мускус, кехлибар и бял кедър.

 

Сутрините ароматът на линията Lanvin Eclat d`Arpege ще Ви подари нови сили и енергия. Той ще Ви зареди с добро настроение за целия ден. Колекцията ще прегръща своята притежателка с невидима аура на нежност, чувственост и женственост всеки път, когато се докосне до нейната кожа.

Оценка

Все още няма ревюта за този продукт.