Количка : 0 продукт
Вашата количка е празна.

Филтър

Изчисти всички

Dolce & Gabbana The One подаръчен комплект

Dolce & Gabbana The One подаръчен комплект
Производител: Dolce & Gabbana
Комплектът съдържа: EDT 50 ml, и автършейв 75 ml
  • Dolce & Gabbana The One подаръчен комплект
    79,00 лв
    бр.

Описание

Парфюмерийната серия Dolce & Gabbana The One е разработена по индивидуална поръчка на търговска къща Dolce & Gabbana през 2008 година. Клиентите, които са поръчали този композиция са я оценили като класически мъжки аромат, който дълги години ще остане един от най-популярните и желани аромати за мъже на всякаква възраст.

Съвременните “каменни” джунгли на големите мегаполиси са идеално място под слънцето за истинските мъже, които ценят чара на големите градове. От лидера винаги се усеща вкус на победа, увереност в собствените сили, а значи това е ароматът на серията Dolce & Gabbana The One.

Именно за активните представители на силния пол, които са свикнали да разчитат на собствените си сили е бил създаден този аромат, в чиято “душа” се крият плодови нотки, които допълнително освежават аромата. Неговата мъжествена топлина е украсена с мъжествен характер, което го прави чувствен и просто умопомрачителен. Връхните нотки на серията Dolce & Gabbana The One са предствани с грейпфрут и лек привкус на кориандър. Това ароматно дуо помага на неговия притежател дори в най-екстремните ситуации да запазва мълниеносна и желязна логика, а не да се ръководи от своите емоции. Серията Dolce & Gabbana The One е за дръзки, силни и смели мъже, но и за тези, които не се притесняват да са чувствени и искрени.

Оценка

Все още няма ревюта за този продукт.