Количка : 0 продукт
Вашата количка е празна.

GEVURAH 581

GEVURAH 581
Производител: Labor8
  • GEVURAH 581 PARFUM 100 ml
    125,00 лв
    бр.

Описание

Парфюм GEVURAH 581 е символ на могъществото, силата и дисциплината. Смел и властен аромат идеален за тези, които искат да впрегнат вътрешната си сила и дисциплина.

Усетете топлия и снизходителен аромат на този луксозен парфюм. Сместа от канела, мед и ром създава пикантен и сладък отвор, който е балансиран от богатите и кремообразни нотки на карамел, зърна тонка и ванилия. Нотките на бензоин, кумарин и лабданум осигуряват дълбока и земна основа, докато нотките на тютюн, сусам и мускус добавят нотка дим и чувственост. Нотката на бяла орхидея създава деликатен и флорален слой към аромата, което прави този аромат едновременно богат и елегантен.

Гевура е петата сефира на Дървото на живота и представлява сила, дисциплина и преценка. Числото 5 в нумерологията често се свързва със свобода, промяна и адаптивност.

В този парфюм комбинацията от съставки създава мощен и интензивен аромат. Сместа от канела, мед и ром представлява огнената енергия на тази сефира, докато богатите и кремообразни нотки на карамел, зърна тонка и ванилия представляват сладостта, която идва от овладяването на собствената сила. Дълбоките и земни базови нотки на бензоин, кумарин и лабданум представляват стабилността и основата, които идват от упражняването на дисциплина и добра преценка. Опушените и чувствени нотки на тютюн, сусам и мускус представляват адаптивността и гъвкавостта, необходими за навигиране в предизвикателствата на живота със сила и грация. Деликатният и флорален слой от бяла орхидея представлява красотата, която идва от балансирания и дисциплиниран живот. Като цяло, този парфюм е смел и овласяващ аромат, който е идеален за тези, които искат да впрегнат вътрешната си сила и дисциплина.

Оценка

Все още няма ревюта за този продукт.