Количка : 0 продукт
Вашата количка е празна.

Абонирай се

Абонирайте се за актуалните ни промоции.

За нас

Електронен магазин www.parfium.net e част от „ Бюти Комерс” ЕООД .
В нашата парфюмерия www.parfium.net предлагаме само оригинални парфюми и козметика. Всички продукти са нови и никога не са използвани.

Продуктите, които можете да поръчате в нашия електронен магазин, закупуваме само от сертифицирани търговци и производители от Европа и се отличават с високото си качество. Парфюмите и останалите продукти, които ще намерите в нашия електронен магазин са от същите доставчици, които снабдяват и стандартните парфюмерийни магазини.

Кой може да е по- добър гарант за качество на нашите продукти от нашите многобройни клиенти. Това, че нашите продукти са само с най- високо качество доказват повече от 100 000 спокойни клиенти в цялата страна. По същия начин, купувачи от  правителствени агенции и големи корпорации.

Между клиентите, представляващи известните търговски партньори са служители в клонове на Пощенска Банка, Банка ОББ, известни вериги заведения, хотели и много други. Ние им предоставяме продукти, които те предлагат към тяхната вътрешна програма за бенефициране на служителите.

Също така зареждаме и  десетки магазини и фризьорски салони в България.
Надяваме се с новия ни електронен магазин да улесним вас - нашите клиенти и да ви предоставим по-голям избор и по- бърз начин желаните продукти да стигнат до вас.