Количка : 0 продукт
Вашата количка е празна.

Абонирай се

Абонирайте се за актуалните ни промоции.

Рекламации и замяна

Въпреки, че процентът на рекламациите е много нисък, добре е да знаете, че продуктите от parfium.net са със същата гаранция, каквато в стандартните парфюмерийни магазини. В наш интерес е да реагираме на Вашите рекламации в най-кратък срок.

Гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката от потребителя. Продуктите могат да бъдат подменени или възстановена тяхната парична равностойност ако рекламацията е заявена в срок от една седмица от датата на получаване на продуктите. Продавачът е отговорен за всички дефекти при получаване на стоката от купувача или при появата им в гаранционния период. Това не се отнася за дефекти, причинени от грубо боравене или механични повреди.

Преди да изпратите рекламацията си на закупен продукт, на следния адрес, позвънете на

тел. номер:

за информация: email:

Parfium.net

Ул. Николай Хайтов 2, вх. Г, ет. 3, ап.8,
София 1000

В пратката приложете описание на причината за рекламацията и копие от фактурата за закупената стока или информация за Вас, с която да идентифицираме Вашата покупка (най-често името, на което сме изпратили поръчката).Ако рекламацията Ви бъде приета, моля посочете и номера на банкова сметка на която да възстановим Вашите пари или точен адрес, на който да ви предоставим сменения продукт.

Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително електронна поща и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.

Ако рекламацията е призната, Вашите транспортни разходи ще бъдат възстановени.

Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще искат от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.