Количка : 0 продукт
Вашата количка е празна.

NEZAH 781

NEZAH 781
Производител: Labor8
  • NEZAH 781 PARFUM 100 ml
    125,00 лв
    бр.

Описание

Парфюм NEZAH 781 е символ на победата, издържловостта и постояноството в живота. Елегантен, изискан и флорален аромат, който вдъхва смелост, устойчивост и постоянство у своя притежател.

Отдайте се на топлия и луксозен аромат на този парфюм, включващ комбинация от шафран, жасмин, кехлибарено дърво, амбра, ела и кедър. Връхните нотки на шафран и жасмин осигуряват пикантен и флорален отвор, докато средните нотки на амбра и амбра създават топло и мускусно сърце. Базовите нотки на ела и кедър добавят дървесна и смолистост, което прави този аромат едновременно богат и сложен.

Нецах е седмата сефира на Дървото на живота и представлява победа, издръжливост и постоянство. Числото 7 в нумерологията също се свързва с духовно пробуждане, вътрешна мъдрост и постоянство.

В този парфюм комбинацията от съставки създава луксозен и чувствен аромат, който представя издръжливостта и постоянството, свързани с Неца.х Пикантните и флорални връхни нотки представляват смелостта необходима за постигане на победа, докато топлите и мускусни сърдечни нотки представляват вътрешната сила и издръжливост, необходими за издържане на предизвикателствата. Дървесните и смолисти базови нотки представляват здравата и стабилна основа, необходима за постоянство в лицето на трудностите. Общият ефект е аромат, който представя победата и издръжливостта на човешкия дух.

Този парфюм е идеален за тези, които търсят топъл и комплексен аромат, който вдъхва смелост, устойчивост и постоянство. Независимо дали сте изправени пред трудно предизвикателство или просто искате да прегърнете вътрешната си сила, този парфюм е задължителен за тези, които търсят победа в живота.

Оценка

Все още няма ревюта за този продукт.